Delice Zeytinlik

Posted by admin 30/03/2017 1 Comment(s)

    

 

Soru ve Cevaplarıyla,Egebay Zeytinyağları Merak Edilenler Bölümü.

Delice ve Memecik Zeytinliklerimiz.Zeytinyağlarımız 1.sınıf ihraca giden özel yağlardır.

 

1-Nasıl alırım?

Cevap)Zeytinyaglarımızı resmi internet sitesinden alabilirsiniz.
http://www.egebayzeytinyagi.com

2-Siteden alıcam güvenilir mi?

Cevap)Web sitemiz 7/24 yüksek güvenlikli 256 bit SSL sertifakısına sahiptir ve özel şifrelenmiştir.Ayrıca kredi kartı alışverişlerinde 3d güvenlik sistemi mevcuttur,ödeme ekranındaki bilgileri girip onayla dediğinizde cep telefonunuza meblayı gösteren ve şifre içeren bir bilgi mesajı gelir.Bu şifreyi ödeme ekranına girip onayladığınızda siparişiniz onaylanır.

3-Zeytinyağları adresime sağlam ulaşır mı?

Cevap)Zeytinyağlarımız özel olarak paketlenip adresinize yollanır.Herhangi bir patlama,akma ve sızıntı yaşanmaz.

4-Zeytinyağlarımızın içeriği hakkında detaylı bilgi alabilirmiyiz?

Cevap)Tabiyki bütün zeytinyağlarımız test sonuçlarıyla beraber ve zeytinyağlarının özelliğini anlatan bir metinle beraber adresinize yollanacaktır.

5-Zeytinyağlarınız hangi zeytinliklerden elde ediliyor?

Cevap)Zeytinyağlarımız delice-kök ata ağaç ve memecik zeytinliklerinden elde edilir.%100 saf ve 1.sınıf.zeytinyağıdır.Bununla ilgili detaylı bilgiyi ayrıca blog sayfamızdan http//www.organikzeytinyagi.com adlı sitemizden alabilirsiniz.

6-Her mevsim aynı zeytinyağlarından bulabilirmiyiz?

Cevap)Evet yılın 12 ayı bizden aynı zeytinyağlarını temin edebilirsiniz.

7-Ballarınız hakiki mi?

Cevap)Evet ballarımızı Bayındırın dağ köylerinden özel arıcılarımızdan temin ediyoruz ayrıca analizlerden geçirildikten sonra satış için şişeliyoruz.

8-Salçalarınız ev yapımı mı katkı maddesi var mı?

Cevap)Salçalarımızı özel yaptırıyoruz herhangi bir katkı maddesi yoktur.Sadece domates,acı ve tatlı biberden yapılır.Koruyucu maddesi tuzdur.Hazır salçalara göre tuz miktarı daha fazladır.

9-Tarhana ve erişteleriniz el yapımı mı ?

Cevap)Tarhana ve eriştelerimiz el yapımıdır.Her ikiside değişik yörelere ait olarak 2 tür şeklinde satılır.Ankara ve Ege yöresinin ürünleridir.

10-Sipariş verdim ne zaman kargolanır ve kargoyu takip edebilirmiyim?

Cevap)Siparişleriniz 3 gün içinde hazırlanır ve Sürat Kargoya verilir.Siparişlerinizi internet sitemizden veya  kargo firmasının cep telefonu numaranıza otomatik olarak yolladığı takip mesajıyla kontrol edebilirsiniz.

11-Siyah sıkım ilk hasat ile Yeşil sıkım ilk hasat Zeytinyağı arasında ki fark nedir hangisini nerelerde kullanmalıyız?

Cevap)Yeşil ilk hasat zeytinyağında zeytin meyvesinin ham kokusu ve yoğunluğu daha fazla.Yeşil erken hasat zeytinyağında ;Zeytin yeni yağlandığından zeytinyağı, zeytindeki meyve içeriğini daha çok barındırır.Şimdi pazardan yeni bir portakal alın ve hemen sıkın daha sonra 5 gün beklettiğiniz portakalı sıkın aynı tadı alamazsınız.Yeni sıkılan portakal suyunda, portakalın daha tatlı,asitik ve ham tadı gelir diğeri daha acıdır,özsuyu tat olarak hafiftir ve yine su yoğunluğu fazladır.İşte zeytinyağındada ilk sıkılan zeytinyağında,zeytin yaprağının veya taze çimen kokusuna benzeyen bir meyve kokusunu alırsınız. Bazı mineralleri siyah sıkıma göre daha fazladır;mesela E vitamini,Siyah sıkımdada B vitamini ve farklı vitaminler fazladır.Yeşil sıkım ilk hasatzeytinyağı sebze yemeklerine ve salataya daha çok yakışır siyah ise sıcak yemeklere ve et marinesinde,balıkta,tavuk ve kırmızı ette güzel gider.Benim amacım müşterilerim her lezzetten tatsın ve denesin 2 farklı zeytinyağımızıda kullansın,sofralarından eksik etmesin .Bu amaçla 2 tür olarak ayırım yapıp satıyoruz ve her iki zeytinyağınıda tüketmesini istiyoruz.

12-Siparişlerimi Havaleyle yapmak istiyorum ancak Havale ücreti ödemeden almam mümkün mü?

Cevap)Şu anda bankamatikten havaleyle herhangi bir ücret ödemeden hizmet alabileceğiniz anlaşmalı olduğumuz bankalar mevcuttur,bunlara ait olan hesap numaralarımız banka isimleriyle beraber hemen alttadır.Lütfen kendinize uygun olan bankayı belirleyip ürün bedelini ödedikten sonra tekrar sitemize üye girişi yapıp havele bildirim formunu doldurun.Havale bildirimlerinizi ek olarak ege-bay@hotmail.com adresinede yapabilirsiniz ancak daha kısa sürede ve doğru olarak işlemlerinizi bitirmek için sitemize girip bildirimde bulunmanız lazım.

 

ÜCRETSİZ ATM'DEN PARA YATIRACAĞINIZ HESAPLAR


TC ZİRAAT BANKASI

Hesap No: 62729548-5005 - Şube Kodu: 1333
IBAN: TR31 0001 0013 3362 7295 4850 05
Alıcı: Paytr Ödeme


AKBANK

Hesap No: 0193433 - Şube Kodu: 0348
IBAN: TR48 0004 6003 4888 8000 1934 33
Alıcı: Paytr Ödeme


YAPI KREDİ BANKASI

Hesap No: 43991191 - Şube Kodu: 00203
IBAN: TR57 0006 7010 0000 0043 9911 91
Alıcı: Paytr Ödeme


TC İŞ BANKASI ATM MASRAFI 2.5 TL
Hesap No: 0566170 - Şube Kodu: 3435
IBAN: TR24 0006 4000 0013 4350 5661 70
Alıcı: Paytr Ödeme

 

Herkese keyifli alışverişler dilerim.

 

1 Comment(s)

Vural Sevinc:
18/09/2017, 09:21:41 PM
Reply

Merhaba Murat Bey, size dün yazmisdim daha cev alamadim. Ben almanyadan vural. Sizin zeytin yaglarini burda pazarlamak istiyorum. Sizinle didimde bu konuda konusmusduk. Cevap bekliyorum. Almanyaya Kargo yapiyormusunuz? Slm Vural Sevinc

Leave a Comment