Delice Zeytinlik

Posted by admin 30/03/2017 3 Comment(s)

    

 

Soru ve Cevaplarıyla,Egebay Zeytinyağları Merak Edilenler Bölümü.

Delice ve Memecik Zeytinliklerimiz.Zeytinyağlarımız 1.sınıf ihraca giden özel yağlardır.

 

1-Nasıl alırım?

Cevap)Zeytinyaglarımızı resmi internet sitesinden alabilirsiniz.
http://www.egebayzeytinyagi.com

2-Siteden alıcam güvenilir mi?

Cevap)Web sitemiz 7/24 yüksek güvenlikli 256 bit SSL sertifakısına sahiptir ve özel şifrelenmiştir.Ayrıca kredi kartı alışverişlerinde 3d güvenlik sistemi mevcuttur,ödeme ekranındaki bilgileri girip onayla dediğinizde cep telefonunuza meblayı gösteren ve şifre içeren bir bilgi mesajı gelir.Bu şifreyi ödeme ekranına girip onayladığınızda siparişiniz onaylanır.

3-Zeytinyağları adresime sağlam ulaşır mı?

Cevap)Zeytinyağlarımız özel olarak paketlenip adresinize yollanır.Herhangi bir patlama,akma ve sızıntı yaşanmaz.

4-Zeytinyağlarımızın içeriği hakkında detaylı bilgi alabilirmiyiz?

Cevap)Tabiyki bütün zeytinyağlarımız test sonuçlarıyla beraber ve zeytinyağlarının özelliğini anlatan bir metinle beraber adresinize yollanacaktır.

5-Zeytinyağlarınız hangi zeytinliklerden elde ediliyor?

Cevap)Zeytinyağlarımız delice-kök ata ağaç ve memecik zeytinliklerinden elde edilir.%100 saf ve 1.sınıf.zeytinyağıdır.Bununla ilgili detaylı bilgiyi ayrıca blog sayfamızdan http//www.organikzeytinyagi.com adlı sitemizden alabilirsiniz.

6-Her mevsim aynı zeytinyağlarından bulabilirmiyiz?

Cevap)Evet yılın 12 ayı bizden aynı zeytinyağlarını temin edebilirsiniz.

7-Ballarınız hakiki mi?

Cevap)Evet ballarımızı Bayındırın dağ köylerinden özel arıcılarımızdan temin ediyoruz ayrıca analizlerden geçirildikten sonra satış için şişeliyoruz.

8-Salçalarınız ev yapımı mı katkı maddesi var mı?

Cevap)Salçalarımızı özel yaptırıyoruz herhangi bir katkı maddesi yoktur.Sadece domates,acı ve tatlı biberden yapılır.Koruyucu maddesi tuzdur.Hazır salçalara göre tuz miktarı daha fazladır.

9-Sipariş verdim ne zaman kargolanır ve kargoyu takip edebilirmiyim?

Cevap)Siparişleriniz 3 gün içinde hazırlanır ve Sürat Kargoya verilir.Siparişlerinizi internet sitemizden veya  kargo firmasının cep telefonu numaranıza otomatik olarak yolladığı takip mesajıyla kontrol edebilirsiniz.

10-Siyah sıkım ilk hasat ile Yeşil sıkım ilk hasat Zeytinyağı arasında ki fark nedir hangisini nerelerde kullanmalıyız?

Cevap)Yeşil ilk hasat zeytinyağında zeytin meyvesinin ham kokusu ve yoğunluğu daha fazla.Yeşil erken hasat zeytinyağında ;Zeytin yeni yağlandığından zeytinyağı, zeytindeki meyve içeriğini daha çok barındırır.Şimdi pazardan yeni bir portakal alın ve hemen sıkın daha sonra 5 gün beklettiğiniz portakalı sıkın aynı tadı alamazsınız.Yeni sıkılan portakal suyunda, portakalın daha tatlı,asitik ve ham tadı gelir diğeri daha acıdır,özsuyu tat olarak hafiftir ve yine su yoğunluğu fazladır.İşte zeytinyağındada ilk sıkılan zeytinyağında,zeytin yaprağının veya taze çimen kokusuna benzeyen bir meyve kokusunu alırsınız. Bazı mineralleri siyah sıkıma göre daha fazladır;mesela E vitamini,Siyah sıkımdada B vitamini ve farklı vitaminler fazladır.Yeşil sıkım ilk hasatzeytinyağı sebze yemeklerine ve salataya daha çok yakışır siyah ise sıcak yemeklere ve et marinesinde,balıkta,tavuk ve kırmızı ette güzel gider.Benim amacım müşterilerim her lezzetten tatsın ve denesin 2 farklı zeytinyağımızıda kullansın,sofralarından eksik etmesin .Bu amaçla 2 tür olarak ayırım yapıp satıyoruz ve her iki zeytinyağınıda tüketmesini istiyoruz.

 

 

Herkese keyifli alışverişler dilerim.

 

3 Comment(s)

gürses:
04/10/2018, 09:41:22 AM
Reply

merhaba günaydın sitenizde 110 lira olan ZEYTİNYURDU 5 LT YEŞİL ZEYTİNDEN ERKEN HASAT NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI nı şimdi alabiliyormuyuz yani buşekilde tortulu olarak

LOKMAN ALTUNKAYNAK:
11/10/2018, 11:50:44 PM
Reply

İyi akşamlar. Ben 1litrelik yeşil erken hasat natürel sızma zeytinyağı aldım. Ancak bahsettiğiniz çimen güzel koku pek alamadım. Hatta biraz benzin kokusunu andırdı bana. Ürünle ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba. Yoksa doğal hali mi böyle.

dursun:
30/10/2018, 06:55:02 PM, dursun3438celik
Reply

natürel sızmadaki asit oranı nedir

Leave a Comment